Vacature assistent accountant

Home > Diensten

Assistent accountant (32-40 uur per week)

ACB Administraties – Capelle a/d Ijssel

Als assistent accountant werk je met een zeer gevarieerd klantenbestand. Ons klantenbestand varieert van een eenmanszaak tot VOF en BV-structuren actief in een diversiteit aan sectoren. Een uitdagende functie met volop mogelijkheden voor persoonlijke- en inhoudelijke ontwikkeling.

Functieomschrijving

Als assistent accountant werk je met een zeer gevarieerd klantenbestand. Ons klantenbestand varieert van een eenmanszaak tot VOF en BV-structuren actief in een diversiteit aan sectoren. Een uitdagende functie
met volop mogelijkheden voor persoonlijke- en inhoudelijke ontwikkeling. Ons kantoor bestaat momenteel uit 4 personen met de ambitie om ons kantoor verder uit te bouwen. Vanwege de huidige groei zijn we op zoek naar een (assistent) accountant voor fulltime dienstverband, maar 32 uur is ook zeker bespreekbaar.

Werkzaamheden

  • Je zult samen met collega’s het eerste aanspraakpunt zijn van de cliënt

  • Verwerken van de gehele financiële administratie van cliënten

  • Het verzorgen van de aangifte omzetbelasting

  • Controleren en corrigeren van (sub) administraties

  • Opstellen van de jaarrekening (voorbereidende werkzaamheden)

  • Zorgdragen dat de administratie van de cliënten geheel en compleet en correct is

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een relevante HBO opleiding. HBO Accountancy is een extra pré

  • Minimaal 2 jaar werkervaring in de praktijk van een accountants- of administratiekantoor

  • Je bent communicatief vaardig, pro actief, klantgericht en een echte teamspeler

  • Verder ben je een enthousiaste, oplossingsgerichte persoon die zijn of haar voldoening haalt uit het zo goed mogelijk van dienst zijn van de klant

Motivatie is doorslaggevend in de selectie.

 

Wat bieden wij

Je komt te werken in een professioneel team van gemotiveerde collega’s. Binnen ons kantoor wordt op een informele manier met elkaar samengewerkt en we staan voor een zeer persoonlijke dienstverlening richting onze klanten. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Je ontvangt een prima salaris afgestemd op de ervaring die je mee brengt.

Bedrijfsprofiel

ACB Administraties is een modern en dynamisch administratiekantoor, waar de klant altijd centraal staat. Je komt terecht in een team met een informele sfeer die alles op alles zet om het meeste uit de dag te halen. Wij halen alles uit de kast om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen, om zo met hen een duurzame relatie op te bouwen. Persoonlijke aandacht, snelle service, een hoge kwaliteit van dienstverlening en betaalbaarheid staan centraal in onze dienstverlening op het gebied van Accountancy, Belastingen en Consultancy.

Bedrijfsprofiel

Ben jij een gedreven assistent accountant met een focus op klanten? En voel je je helemaal thuis binnen de accountancy branche? Dan maken wij graag kennis met je onder het genot van een kop koffie of thee.

Neemt contact op met onze directrice Kimberley Bol via support@acb-administraties.nl of via tel. 010-820 8190.