Over Ons

OVER ONS

ACB Administraties is een administratiekantoor dat sinds 2013 bestaat. Dit in de regio Capelle aan den IJssel/Rotterdam, Den Haag en Den Bosch.

Wij willen intensief samenwerken en investeren in een langetermijnsamenwerking met onze klanten. Samen bouwen aan een effectieve en inzichtelijke administratie die zal leiden tot rendementsverbeteringen, is wat wij willen. Dit beloven wij onze klanten, niet door middel van statische diensten, maar met praktische oplossingen die direct implementeerbaar zijn. In een vrijblijvend gesprek willen wij u dit graag laten ervaren. Wij staan vol enthousiasme klaar om u van dienst te zijn.

Meerwaarde ACB Administraties

ACB Administratie is

Jong

Onze gemiddelde leeftijd is 34 jaar en wij hebben expertise in het nieuwe belastingstelsel.

No-nonsense mentaliteit

Afspraken worden strak opgevolgd. Uw opdrachten worden zonder omslachtige procedures prompt uitgevoerd.

Innovatief

Wij hebben speciale software ontwikkeld waardoor wij een snellere manier van boekhouden hebben kunnen realiseren. Uw voordeel? Kostenbesparing en een snelle terugkoppeling van uw behaalde resultaten en van uw prognoses.

Pro-actief

ACB Administraties vindt relatiebeheer erg belangrijk. Onze klanten staan centraal en wij kunnen u per kwartaal, wanneer u dat wenst, op maat advies uitbrengen over uw behaalde resultaten. Wij rekenen hiervoor geen extra kosten. Dit is onze service!

Ruime ervaring in onze branche

Meer dan 15 jaar ervaring in financiële administraties en automatiseringsprocessen. Vak gerelateerde vragen worden altijd met professioneel advies beantwoord.

In de cloud werken

Overal ter wereld heeft u via internet (beveiligde) toegang tot uw resultaten en prognoses, kunt u facturen up- en downloaden en beschikt u over al uw overige boekhoudkundige zaken. Daarvoor is geen aparte software nodig!

Oplossingsgericht

Wij zien problemen als uitdagingen en proberen op deze manier uw probleem uitdagend op te lossen. Dit hebben wij bij onze klanten bewezen met praktijkgerichte oplossingen.

Out-of-the-box thinking

Wij bieden de mogelijkheid om samen uw bedrijfstructuur te herstructureren of op te zetten, zonder gebruik te maken van de gebaande paden die standaard zijn.

Heeft u een 'complex' vraagstuk dan nodigen
wij u uit voor een vrijblijvend gesprek.